Geroezemoes 2: info en hier inschrijven

05-11-2022

Vind jij opvoeden ook boeiend? En bij momenten niet evident? Wil ook jij graag andere professionals, ouders en opvoeders ontmoeten? En hen vragen stellen? En wil jij ook geïnspireerd worden en anderen inspireren? Is je antwoord op deze vragen 'ja', dan ben je van harte welkom op 'Geroezemoes: oplossingsgericht opvoeden'. De plaats waar we elkaar ontmoeten en inspireren in een informele sfeer met een glaasje wijn, biertje of frisdrank.

Wat is opvoeden? Wat is opvoeden vanuit een oplossingsgerichte mindset? Hoe doe je dat? Voeden we vooral op zonder te weten wat en hoe het precies gebeurt? Is er een relatie nodig om op te voeden? Hoe ga je in contact met het kind of de jongere? Hoe denk je over de uitspraak 'er is een dorp nodig om een kind op te voeden'? Hoe zit het met de opvoeden in relatie tot mogelijkheden?

Voor wie? Iedereen die bezig met is of interesse heeft in opvoeden in welke vorm dan ook (professionals in de jeugdhulpverlening, leerkrachten, ouders,...).

Waar? De Mokke

Wanneer? Donderdag 2 februari 2023

Welkom vanaf 19u. Inspiratieavond van 19u30 tot 21u

Kostprijs? Gratis evenement, een vrijwillige bijdrage van 3 euro kan maar is niet verplicht! Wel graag inschrijven vooraf.

Inschrijven doe je gewoon door even een mailtje te sturen naar chris@oplossingsgerichtcentrum.be
met je naam en contactgegevens.