Opleidingen en congres

1. Jaaropleiding

Het Centrum Oplossingsgericht Coachen richt jaarlijks één of meerdere jaaropleidingen in. De 18 de jaaropleiding start in november 2024 in Gent. 
Na het volgen van deze opleiding ontvang je het attest 'Oplossingsgerichte coach' en de internationale IASTI-erkenning. Wil je meer info over de jaaropleiding? Klik dan hier.

2. Congres

In september 2024 vindt het vijfde congres plaats te Brugge. 'Ieder zijn handleiding' is het thema van dit congres. Voor meer info klik dan hier.

3. Workshops

We richten vier 3-daagse workshops in (level 1, 2, 3 en 4). Na het volgen van de vier levels ontvang je eveneens het attest 'Oplossingsgerichte Coach' en de internationale IAST-erkenning. Liselotte Pattyn begeleidt level 1, Chris Van Dam begeleidt level 2, 3 en 4.

Meer info over level 1 (najaar 2024 te Gent)? Klik dan hier.
Meer info over level 2? Binnenkort hier op de site.
Meer info over level 3 (najaar 2024 te Gent)? Klik dan hier.
Meer info over level 4? Klik dan hier.

4. Incompany-trainingen

Het Centrum Oplossingsgericht Coachen kan je ook contacteren voor een workshop, lezing, studiedag of teamcoaching in jouw organisatie. 

Hoe inschrijven?

Stuur een mailtje naar chris@centrumoplossingsgerichtcoachen.be met je facturatiegegevens en de vermelding van de opleiding die je wilt volgen.